4.4.11

Ένα αυγό ντυμένο με κλωστές!!


Βασικά δεν μου αρέσουν οι γρήγορες δουλειές. Συνήθως τα θαλασσώνω και δεν μου γίνονται ωραίες οι κατασκευές. Όμως δεν θέλω να περιμένετε και γι΄αυτό θα σας δώσω μια ιδέα  Είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να βάλετε το προσωπικό σας γούστο. Ένα αυγό ντυμένο με κλωστές!! Πάρα πολύ εύκολο! Μπορείτε να βάλετε ότι κλωστή ή νήμα θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές κλωστές ή νήματα και να κάνετε γραμμές παράλληλες.. Ότι θέλετε και σας ταιριάζει.

Χρειαζόμαστε το αυγό που αδειάσαμε και κρεμάσαμε από μια κλωστή. (Στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε πως). Κλωστές ή νήματα, μάλλινες, βαμβακερές, πολύχρωμες ή μονόχρωμες, γυαλιστερές ή όχι, ότι θέλετε, ένα πινέλο και κόλλα atlakol.


 Αρχίζουμε από κάτω. Βάζουμε λίγη κόλλα και κολλάμε την κλωστή κυκλικά στην τρύπα που έχει από κάτω το αυγό μας. Συνεχίζουμε κυκλικά και κολλάμε προχωρώντας προς τα πάνω. Έτσι τυλίγουμε όλο το αυγό. Όταν τελειώσουμε και φθάσουμε στην κορυφή που είναι η κλωστη που κρέμεται το αυγό μας  κάνουμε μια θηλιά περνώντας το χρωματιστό νήμα γύρω από την κλωστή  όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Σπρώχνουμε τη θηλιά προς το αυγό για να στερεωθεί το νήμα και μετά συνεχίζουμε αν θέλουμε τις θηλιές για να ντύσουμε και την κλωστή που κρέμεται το αυγό μας. Έτσι  κάνουμε ένα όμορφο τελείωμα.


Όταν τελειώσουμε δένουμε τις δύο κλωστές μαζί για να μη λυθούν. Μη κόψετε την κλωστή έχουμε και συνέχεια....

6 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία ιδέα για διακόσμηση αυγού, ειδικά για όσους δεν τα πολυκαταφέρνουν με τα πινέλα, όπως εγώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πανέμορφα τα αυγουλάκια!! Περιμένω συνέχεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ωωωωωωωωω πολυ ομορφο και πρωτοτυπο εγινε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σαν ουρανιο τοξο ειναι
  καλο Πασχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πραγματικά είναι είναι τέλειο το αυγουλάκι σου... και τι υπέροχο νήμα!! Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη ιδέα σου για το κρέμασμα του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή