7.5.11

Αλλάξαμε μορφή στα παπούτσια!Περιμέναμε και κάναμε υπομονή όλο τον Απρίλιο να έρθει ο Μάϊος να χαρούμε λίγο την Άνοιξη και τον ήλιο. Αλίμονο μόνο μια μέρα καλή μας έκανε ο Μάϊος. Μετά συννεφιά βροχή και πάλι συννεφιά... μείναμε με την όρεξη να δούμε λίγο ήλιο. Βέβαια εγώ δεν πρέπει να έχω παράπονο γιατί καθώς έχω σπείρει τον κηπάκο μου οι βροχές αυτές ήταν πολύ ευεργετικές για τα καινούργια φυτά. Κάνω και οικονομία στο νερό εν καιρώ κρίσης...Σήμερα όμως ήταν μια ηλιόλουστη μέρα, επιτέλους!! Πήρα τον καφέ μου και το καλαθάκι μου και πήγα στην ταράτσα. Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα ανθίζουν οι τριανταφυλλιές τον Μάϊο. Γέμισε τριαντάφυλλα ο τόπος!! Έχω όμως μια αρχή. Δεν κόβω ποτέ λουλούδια από τον κήπο μου παρά  μόνο όταν μαραθούν για να δώσω την ευκαιρία στο φυτό να βγάλει και άλλα.
 Γέμισα όμως το καλαθάκι μου κρεμμυδάκια φρέσκα, ρόκα, κάρδαμο και μαρουλάκια και έκανα μια υπέροχη σαλάτα. Έβγαλα τα αγριόχορτα, απόλαυσα τον καφέ μου και κατέβηκα. Τόσο απλά και τόσο όμορφα!!


 Στο θέμα μας τώρα. Η κόρη μου μου έφερε τα παπούτσια της να τους αλλάξω λίγο μορφή. Είχε συγκεκριμένες ιδέες στο μυαλό της και απλά έπρεπε να τις πραγματοποιήσω. Τα κορδόνια ήταν πολύ απλά να γίνουν. Εφόσον είχαμε το νήμα έπλεξα με το βελονάκι ένα κορδονάκι. Και η ζωγραφιά ήταν πολύ συγκεκριμένη. Δεν ήξερα αν θα γίνει καλή. Χρησιμοποίησα την τεχνική που χρησιμοποιώ για την ζωγραφική στο ύφασμα. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Έτσι αν θέλετε να ζωγραφίσετε τα παπούτσια σας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ανάρτηση "ζωγραφική στο ύφασμα' πατώντας εδώ Τελικά όταν θέλουμε τα πάντα μπορούμε να κάνουμε ακόμα και να ζωγραφίσουμε τα παπούτσια μας..... Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!