5.10.11

Το καλάθι μου άλλαξε όψη!!!Καλημέρα, καλημέρα!!!  Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Αν και τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά σας θέλω αισιόδοξες.!!!  Έχουμε πιάσει πάτο. -σαν κράτος- πιο κάτω δεν πάει άρα το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.. Υπομονή λοιπόν. Θα περάσει...!!


Όταν ήμουν μικρή, κάποιος -δε θυμάμαι ποιός- μου είχε φέρει ένα σετ καλαθοπλεκτικής. Το κουτί είχε μέσα διάφορα καλάθια μικρά και μεγάλα , χόρτο χρωματιστό για πλέξιμο -πληροφορίες για το υλικό αναφέρω στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση- και βελόνες. Έπρεπε να ντύσω όλα τα καλαθάκια. Φυσικά τα έφτιαξα όλα και νομίζω μετά τα χάρισα.....


Όταν είδα μέσα στην αποθήκη αυτό το παλιό σπασμένο καλάθι θυμήθηκα τα παιδικά καλαθάκια. Είπα να το φτιάξω, και το έκανα!!! . Νόμιζα ότι ήταν εύκολη δουλειά και ότι θα τέλειωνε γρήγορα. Έπεσα έξω. Είχε αρκετή δουλειά. Γέμισε όμως χρώματα!!
Δείτε το και από μέσα και απ΄έξω. Από μέσα έβαλα όλους τους κόμπους και τα στερεώματα γι αυτό μόλις βρω ένα χρωματιστό ύφασμα που να ταιριάζει θα το ντύσω.  Όσο κι αν έψαξα στα πράγματά μου, δεν βρήκα κάποιο που να μου αρέσει και να ταιριάζει με τα χρώματα του καλαθιού, γι΄αυτό προς το παρόν το γέμισα με νήματα. Μου μυρίζει βόλτα στο κέντρο!!


Τελικά ακόμα και ένα παλιό φθαρμένο καλάθι μπορεί με τα σωστά υλικά να γίνει κάτι πολύ χρήσιμο. Ελπίζω να σας έπεισα γι αυτό, μη πετάτε τίποτα. Όλα διορθώνονται. Υπομονή θέλει και καλή διάθεση. Να είστε όλες καλά!!