8.1.12

Ας κλείσουμε τον κύκλο με ένα παιχνίδι......

 Αφού τελείωσαν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές ας κλείσουμε τον κύκλο παίζοντας ένα παιχνίδι!!
 Πριν παίξω ένα ευχαριστώ στον Ονειρόκοσμο  για την πρόσκλησή του στο παιχνίδι!!


1. Αγαπημένο βιβλίο: Το διάβασμα είναι μια αγαπημένη απασχόληση όταν δεν δημιουργώ. Μου αρέσουν πάρα πολλά βιβλία. Θα πω όμως το "Έγκλημα και τιμωρία" του Ντοστογέφσκι. Ήταν πάρα πολύ αληθινό. Σαν να είχα κάνει εγώ το έγκλημα......
2. Αγαπημένη πόλη: Το έχω ξαναπεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι και θα το ξαναπώ. η αγαπημένη μου πόλη είναι η Αθήνα και μην απορείτε. Την είδα να μεγαλώνει, να αλλάζει, να μεταμορφώνεται χωρίς να φταίει.... και την λάτρεψα..!!!
3.Αγαπημένο γλυκό:  η σοκολατίνα!!! παντεσπάνι με σοκολάτα και κρέμα σοκολάτα και από πάνω σοκολάτα.... Μμμμμ!!!
4. Αγαπημένο άρωμα: Μου αρέσουν τα φυσικά αρώματα και όχι τα αρώματα σε μπουκάλι. Έτσι αγαπημένο άρωμα είναι το άρωμα του γιασεμιού την ώρα που αρχίζει να σουρουπώνει.
5. Αγαπημένο blog. Δεν έχω αγαπημένο blog. Μοιράζομαι μαζί σας τις ανησυχίες μου, τις καλές και τις κακές στιγμές, την αγάπη μου για δημιουργία. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κανένα. Είναι όλα το ίδιο πολύτιμα για μένα.
6.Αγαπημένες μπότες. Κοντές, χωρίς τακούνι σαν κι αυτές που φορούσε ο Ρομπέν των δασών!
7.Αγαπημένος προορισμός. Αν κάποια μέρα αποφάσιζα να ταξιδέψω θα ήθελα να πάω στον Βόρειο Πόλο!!
8.Αγαπημένο μέρος για καφέ. Η ταρατσούλα μου την Άνοιξη όταν ανθίζουν όλα τα λουλούδια!
9.Αγαπημένο φαγητό. Τα μακαρόνια!!! Είτε σκέτα με τυρί, είτε με οποιαδήποτε παχυντική σάλτσα γεμάτη χοληστερίνη και εντελώς ανθυγιεινή μία είναι η βάση ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ!!!
10.Αγαπημένη ανάρτηση: Δεν υπάρχει μια ανάρτηση που να ξεχωρίζω. Τις αγαπώ όλες γιατί η κάθε μια τους ξεχωριστά μου προσέφεραν στιγμές χαράς και δημιουργίας!!!


Επειδή δεν ξέρω ποιές από σας έχετε λάβει μέρος στο παιχνίδι θα πρότεινα όσες θα θέλατε να λάβετε μέρος και δεν έχετε πάρει πρόσκληση να λάβετε και να μη διστάζετε. Στο κάτω κάτω της γραφής ένα παιχνίδι είναι. καλή διασκέδαση!!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου