12.1.12

Κράτησα την υπόσχεσή μου.....

Καλησπέρα, καλησπέρα!!
Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη επειδή βρήκα συρτάρι!!! Δηλαδή δεν το βρήκα εγώ η κόρη μου το βρήκε από μια φίλη της που αλλάξανε ντουλάπια στην κουζίνα και της το έδωσε. Ρεζίλι γινήκαμε στο πανελλήνιο!! Αχ βρε Ρενάκι τι μου κάνεις με τις ιδέες σου!! Τέλος πάντων, να σας πω βέβαια ότι δεν είναι αυτό που έψαχνα. Το ήθελα λίγο πιο μικρό και δεν ήθελα τη μελαμίνη. Ξέρω τι λέτε. Κάποιου του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια...και δίκιο έχετε. Θα το φτιάξω  όμως, θα σκεφθώ τι θα κάνω. Άραγε μπορώ να το κόψω λίγο??? Γιάννηηηη κόβονται τα συρτάρια????. Τελευταίως το έτερον μου ήμισυ με αγριοκοιτάζει...Γιατί άραγε???  Πάντως θέλω χρόνο. Πως, τα κορίτσια, τελειώσανε τόσο γρήγορα τα συρτάρια τους, απορώ!!! Θέλω μόνο μια βδομάδα να το σουλουπώσω. Νομίζω δεν θα προλάβω και θα είμαι το εκατοστό πρώτο και έξω από το παιχνίδι, αλλά δεν πειράζει. Το ταξίδι έχει σημασία και όχι ο προορισμός.....

Βασικά σήμερα επικοινωνώ μαζί σας γιατί σας έταξα ότι θα σας δείξω τον πολυέλαιο τώρα που έβγαλα τις χριστουγεννιάτικες μπάλες...
Σας έταξα ακόμα να σας πω τι έγινε με το πιάτο που του έβαλα το υγρό γυαλί. Λοιπόν κορίτσια έγινε τέλειο!!! Μπορώ ακόμα και να το πλύνω χωρίς να πάθει τίποτα!! Αυτό ακριβώς ήθελα.
Στη πρώτη φωτογραφία είναι το πιάτο χωρίς υγρό γυαλί ενώ στη δεύτερη είναι με υγρό γυαλί.  Επειδή δεν φαίνεται καλά το έβγαλα άλλη μια φωτογραφία μπροστά στο παράθυρο. Βλέπετε γυαλίζει, γιατί όλα τα έχει καλύψει το υγρό γυαλί.


 Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο τοξικό είναι αυτό το υγρό γυαλί, γι΄αυτό δεν θα βάζω κάτι φαγώσιμο κατ΄ευθείαν πάνω στο πιάτο. Μπορώ να βάζω αυτά τα γλυκάκια που έχουν χαρτάκι γύρω γύρω. Η ουσία είναι ότι τα αστεράκια που κόλλησα πάνω στο πιάτο με τη βοήθεια του υγρού γυαλιού έγιναν ένα με το πιάτο, οπότε σας το συνιστώ.
Έκανα άλλο ένα πείραμα για το οποίο θα σας μιλήσω αύριο. Ως τότε να είστε όλες καλά!!