31.1.12

Ένα ακόμα βραβείο!!


Καλημέρα!! καλημέρα!!
Δεν είναι κρίμα να τρώμε τόσο κρύο και να μην βλέπουμε ούτε μια νιφάδα της προκοπής??  Με πολύ κρύο μας αποχαιρετάει και ο Γενάρης. Έτσι μέρα με την μέρα κυλά ο χρόνος, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό, με την κρίση, με όλα... Βέβαια η ζωή στην Ελλάδα πια έχει πολύ saspens, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει....
Χάθηκα θα μου πείτε, όμως ασχολούμαι με πολλά πράγματα και δεν μου μένει πολύς ελεύθερος χρόνος. Το πιο βασικό είναι ότι βρήκα ένα ημερολόγιο της μαμάς μου με συνταγές και διάφορα άλλα!!! Το ημερολόγιο είναι γραμμένο όταν η μαμά μου ήταν είκοσι χρονών!! Είναι φύλλο και φτερό και προσπαθώ να δω τι μπορώ να σώσω από εκεί μέσα.... Έχει πολλές και ωραίες συμβουλές που έδιναν οι γιαγιάδες οι μαμάδες και οι θείες εκείνα τα χρόνια!!!  Φανταστείτε ότι οι συνταγές είναι σε οκάδες και δράμια!! Επίσης βρήκα ένα λεύκωμα από τα σχολικά χρόνια της γιαγιάς μου!! Δηλαδή μιλάμε για το 1800 τόσο... Είναι πολύ συγκινητικά και τα δύο μια που τη γιαγιά μου δεν την πρόλαβα! Φυσικά αν βρω κάτι που να σας ενδιαφέρει θα το αναρτήσω στο blog μου.

Με ένα ακόμα βραβείο θα κλείσω αυτόν τον μήνα. Από την Showgirl με την οποία έχω πολλά κοινά όπως η αγάπη μας στα ζώα και στα γλυκά!!!  Ευχαριστώ Showgirl !! Βέβαια το βραβείο λέει να πω επτά  πράγματα που δεν ξέρετε για μένα. Έχω γράψει πολλές φορές για μένα και δυσκολεύομαι να βρω επτά πράγματα που δεν τα ξέρετε. Έτσι δεν θα ήθελα να αναφερθώ πάλι σε μένα. Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ από καρδιάς που με αναφέρετε στα βραβεία σας. Να είστε όλες καλά!!