29.2.12

Έτσι για να πούμε κάτι...
Τέλειωσε και αυτός ο μήνας... Μας αφήνει μέσα στο κρύο... Ευτυχώς το τριήμερο έκανε καλό καιρό και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια μεγάλη βόλτα.
Μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω στους δρόμους της Αθήνας. Το κάνω από παιδί. Τελευταία το σταμάτησα γιατί η θέα τόσων κλειστών καταστημάτων με στεναχωρεί αφάνταστα και με θυμώνει... Τέλος πάντων Σάββατο πρωί είδα τον ήλιο και είπα να πάω μια βόλτα. Πήρα για παρέα το έτερον μου ήμισυ. Όταν πάω τέτοιες βόλτες δεν χρησιμοποιώ ποτέ συγκοινωνίες... πάντα με τα πόδια. Ξεκινάμε λοιπόν μέσα στον ήλιο - τι όμορφος που είναι ο ήλιος μετά από το κρύο και τη συννεφιά!!!- και σιγά σιγά φθάνουμε στο κέντρο. Η Αθήνα άδεια, που και που κανένα αυτοκίνητο. Φταίει το τριήμερο ή η τιμή της βενζίνης? Τέλος πάντων. Στην Ευριπίδου αγόρασα μπαχαρικά, σπόρους λουλουδιών και κοκκάρι για τον κηπάκο μου. Χάζεψα και τον κόσμο που ψώνιζε στην Βαρβάκειο. Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, αλλά πέρασα πολύ όμορφα και κυρίως ένοιωσα πολύ όμορφα!
Την Κυριακή πήγα στην "εξοχή" μου. Η δικιά μου η εξοχή βρίσκεται δύο σκαλιά -κυριολεκτικά- κοντά μου. Αφού δυσκολευόμαστε να πηγαίνουμε κάπου έξω έφερα την εξοχή στο σπίτι μου!! Ανέβηκα λοιπόν στην ταράτσα μου είδα τις βερυκοκιές μου και την ροδακινιά μου να έχουν βγάλει μύτες, και οι μύτες αυτές έχουν σκάσει και τα πρώτα φυλλαράκια έκαναν την εμφάνισή τους!! Υπομονή παιδιά!!  Η Άνοιξη είναι κοντά. έρχεται!!!  Μάζεψα χορταράκια να κάνω χορτοκεφτέδες!! Να ΄ναι καλά όλες οι κοπελιές που έχουν blog μαγειρικής. Μου δίνουν καταπληκτικές ιδέες για καινούργιες συνταγές!!  Φύτεψα και κρεμμυδάκια!! Έσπειρα και ραπανάκια, αντίδια, σέλινο και μαϊντανό, μάζεψα ήλιο και καλή διάθεση και ευχαρίστησα την καλή μου τύχη που με έφερε να ζήσω στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου!!! Τελικά τα όμορφα πράγματα δεν χρειάζονται χρήματα. Είναι δωρεάν!!!
Πριν κλείσω να σας πω κάτι για την καινούργια μορφή του blog μου. Αν θέλετε να δείτε παλιές αναρτήσεις ή να γραφτείτε αναγνώστης υπάρχει στην δεξιά πλευρά του blog μια μαύρη κάθετη γραμμή. Αν πατήσετε πάνω θα τα βρείτε όλα, και παλιές αναρτήσεις και αναγνώστες και πληροφορίες για την blogger.....
Τελειώνοντας σας εύχομαι, σε πείσμα των καιρών, να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!


Σημ. Οι φωτογραφίες είναι από την Google