28.3.12

Σας αρέσει το ράψιμο;;;Καλημέρα!! Καλημέρα!!
Τι ωραία που είναι η άνοιξη!!! Αυτός ο ήλιος διώχνει όποια κακή σκέψη και μας γεμίζει αισιοδοξία!! Πάντως βλέπω μία άνοιξη και στα καλλιτεχνικά θέματα. Πολλά θεατρικά από συνοικιακές ομάδες που αξίζουν πολλά, εκθέσεις, bazaar, σεμινάρια  και άλλα πολλά που ομορφαίνουν τη ζωή μας!!


Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα πολύ ταλαντούχο άτομο!! Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είμαι φίλη της!! Όχι μόνο για τις γνώσεις της αλλά και για την καλή της καρδιά!! Κυρίως γι αυτό...!!Η Galina Borisova είναι από την Βουλγαρία. Έχει σπουδάσει μοντελίστ-πατρονίστ και είναι πολύ καλή στην τέχνη της -γιατί για τέχνη πρόκειται- Μπορεί να σας φτιάξει οποιοδήποτε πατρόν ακριβώς στα μέτρα σας!!! Επίσης αν θέλετε να αλλάξετε κάποιο ρούχο μπορεί να σας φτιάξει το διορθωτικό πατρόν ακριβώς στο σώμα σας. Επειδή το ταλέντο της είναι αστείρευτο μπορεί να σας ζωγραφίσει ή να σας διακοσμήσει με χάντρες, με ζωγραφική ή οτιδήποτε άλλο, οποιοδήποτε ρούχο!!!

Επειδή οι δραστηριότητές της δεν σταματούν εδώ η Galina παραδίδει μαθήματα πατρόν και κοπής ρούχων σε σεμινάρια ή ιδιαίτερα μαθήματα σε πολύ οικονομικές τιμές.
 Αν σας αρέσει το ράψιμο πιστέψτε με είναι ευκαιρία να μάθετε να φτιάχνετε οποιοδήποτε πατρόν ακριβώς στο σώμα σας!!

Μπορείτε να την επισκεφθείτε στο ολοκαίνουργιο blog της modagallieni.blogspot.com  και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail της galinidetelina@gmail.com για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.
Να έχετε όλες μια υπέροχη ανοιξιάτικη και δημιουργική μέρα!!!