29.10.12

Ύφασμα από νήματα (συνέχεια)Καλησπέρα σε όλους και όλες!! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά. Το φθινόπωρο μπήκε για καλά. Τι ωραίες που είναι αυτές οι βροχούλες. Χρειάζονται για να καθαρίσουν οι δρόμοι και για τα φυτά στην ταράτσα μου...!!!! Κάνω και οικονομία στο νερό. Η αλήθεια είναι πως τον Οκτώβρη όλα τα φυτά μεγάλωσαν πολύ γρήγορα. Σχεδόν όλα  άνθισαν!! Πιο όμορφες είναι  οι τριανταφυλλιές!! Τόσα λουλούδια ούτε την άνοιξη δεν έβγαλαν!!


Θυμάστε ένα ύφασμα που έκανα με τα χεράκια μου; Αν δεν το θυμάστε δείτε τις οδηγίες κάνοντας κλικ εδώ  Έφτιαξα κι άλλο ένα ύφασμα πιο ολοκληρωμένο από το πρώτο γιατί αυτή τη φορά πήρα ένα κόντρα πλακέ και το έκοψα στις δύο πλευρές ώστε να στερεώνεται πιο καλά το νήμα. Ήταν πιο σταθερό από το χαρτόνι που χρησιμοποίησα την περασμένη φορά. Σκέφθηκα να κάνω κάτι μεγάλο αλλά δεν θα σας πω ακόμα να σας κρατώ σε αγωνία...

Το πορτατίφ με το μπουκάλι που σας χρωστώ να το δείτε αναμμένο δεν το ξέχασα. Απλά δεν ταιριάζουν οι λάμπες. Είναι πολύ μεγάλες και δεν εφαρμόζουν καλά. Επειδή με το ρεύμα δεν παίζουμε προσπαθούμε με το άλλο μου μισό να βρούμε κάποια λύση. Λίγη υπομονή λοιπόν και θα το δείτε αναμμένο.Ως τότε να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, να είστε καλά!!