14.12.12

Ένα καπέλο για τον χειμώνα!!Χειμώνιασε! Αν και το κρύο δεν είναι ακόμα πολύ έντονο υπάρχουν μέρη του σώματος που κρυώνουν πολύ, όπως είναι τα χέρια. Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με τα χέρια μου. Έχω δοκιμάσει του κόσμου τις κρέμες, αλλά από τις χιονίστρες δεν γλυτώνω! Ένα ζευγάρι γάντια είναι ο καλύτερός μου φίλος τον χειμώνα! Φυσικά φροντίζω να είναι χρωματιστά για να μην ξεφεύγουμε από τις αδυναμίες μας!!!


Η σημερινή μου ανάρτηση όμως δεν αφορά γάντια αλλά ένα μάλλινο καπέλο! Η παραγγελία έλεγε για καπέλο όχι σκουφάκι, μια και το πρόσωπο που θα το φορέσει έχει πολλά σκουφάκια. Έτσι άνοιξα όλα τα περιοδικά που έχω και βρήκα ένα ωραίο και πολύ εύκολο. Φυσικά δεν το έκανα ακριβώς ίδιο με το περιοδικό, γιατί αν δεν βάλω και την προσωπική δημιουργία μέσα στο έργο μου, δεν μπορώ, κάτι δεν μου πάει καλά.... Πλέκεται πολύ εύκολα με βελονάκι σε κύκλους. Όταν θέλουμε να το φαρδύνουμε προσθέτουμε ποδαράκια σε ίσα διαστήματα, ενώ όταν θέλουμε να το στενέψουμε πηδάμε ποδαράκια. Έτσι του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε. Για όσες ξέρουν από βελονάκι είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Όσες δεν ξέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο tablerouge@gmail.com για να κάνω μια ανάρτηση με ακριβείς πληροφορίες για την κατασκευή του.

Στο τέλος πρόσθεσα και τα χρωματιστά κουμπάκια για διακόσμηση μια και το πρόσωπο που θα το φορέσει έχει και ασορτί βραχιόλι, για το οποίο όμως θα σας μιλήσω στην επόμενη ανάρτηση. Ως τότε να είστε όλες καλά και να περνάτε καλά!!