27.4.13

Καλοκαιρινά βραχιολάκια!!
Ανοιξιάτικος για τα καλά ο καιρός και ακόμα δεν μπήκε ο Μάης. Προβλέπω ότι το καλοκαίρι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ζεστό αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι ο χειμώνας δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύς, ειδικά εδώ στην Αθήνα. Έτσι η σημερινή ανάρτηση είναι δροσερή, καλοκαιρινή και φυσικά γεμάτη χρώματα!
Τόσο καιρό κεντούσα χειμωνιάτικα βραχιόλια με μαλλί  δες εδώ  και  εδώ τα οποία άρεσαν πολύ στις φίλες της κόρης μου, και σε δικούς μου ανθρώπους. Φυσικά τα χάρισα όλα!! Μου έδωσαν όμως την ιδέα να κάνω βραχιόλια πιο καλοκαιρινά με βαμβακερές κλωστές και πολλά χρώματα και ιδού το αποτέλεσμα.
Θυμάμαι η μανούλα μου πάντα μου έλεγε ότι το καλό κέντημα φαίνεται από την ανάποδη μεριά που θα πρέπει η δημιουργός να είναι τακτική και να μην κάνει τσαπατσουλιές... Γι΄αυτό φωτογράφισα και την ανάποδη  για να με κρίνετε εσείς. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά.....


Ίσως κάποια στιγμή σκεφθώ να διαθέσω τα βραχιόλια μου και γενικά τις δημιουργίες μου σε πιο ανοιχτό κύκλο. Η αλήθεια είναι
ότι αρέσουν. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Συνήθως οι δημιουργίες μου έχουν αποδέκτες δικούς μου ανθρώπους. Εξάλλου δημιουργώ για την δικιά μου ευχαρίστηση χρόνια τώρα, όμως τα παιδιά επιμένουν πως πρέπει να βγω και πιο έξω. Φέρνουν σαν δικαιολογία τις καλές κριτικές που ακούστηκαν στην έκθεση για τα ψηφιδωτά μου. Προς το παρόν σας αφήνω να χαρείτε τα βραχιόλια μου, με πολλές ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!! Να είστε όλες καλά!!