20.5.13

Δεσίματα κουρτίνας..
Παλιά τα έλεγαν αμπράζ. Ήταν πολύ βαριά με διάφορα στολίδια ανάλογα με τις κουρτίνες της εποχής. Σήμερα όμως τα σπίτια είναι πιο ανάλαφρα -τουλάχιστον αυτά που επισκέπτομαι- όμως ένα δέσιμο κουρτίνας είναι πάντα χρήσιμο.


Τις προάλλες καθώς κολλούσα κάτι χαρτιά φύσηξε δυνατός αέρας και μου έφερε την κουρτίνα πάνω στην εργασία μου. Έγιναν όλα σχεδόν χάλια. Έτσι λοιπόν όπως είχα τα κεντητά βραχιολάκια δίπλα μου πάνω στη βάση τους, πήρα ένα βραχιολάκι και έδεσα την κουρτίνα. Δεν ήθελα να ξανασυμβεί..... Αν το έχετε ζήσει ξέρετε πως ένοιωσα.
 Τελείωσα τη δουλειά μου και καθώς χάζευα ανακάλυψα πόσο όμορφο δέσιμο ήταν το βραχιολάκι για την κουρτίνα!!  Σκέφτηκα λοιπόν ότι άξιζε να το μοιραστούμε.
 Κεντητά δεσίματα κουρτίνας λοιπόν σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από τα βραχιόλια φυσικά για να μπορούμε να φτιάξουμε την κουρτίνα όπως θέλουμε. Πάντα τα δεσίματα κουρτίνας έχουν λίγο χάρη για να πέφτει ωραία η κουρτίνα. Η αλήθεια είναι ότι τα δικά μου είναι πολύ στενά για την κουρτίνα μου όμως ήθελα να σας δείξω ότι μπορεί μια στιγμή να γεννήσει μια καινούργια ιδέα δημιουργίας, έτσι ξαφνικά από το τίποτα!!! Σας δίνω λοιπόν την ιδέα και εσείς βάλτε την φαντασία σας και το ταλέντο σας και δημιουργείστε, εξάλλου διαθέτετε άφθονο είναι αποδεδειγμένο!!! Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε την κάθε μέρα που περνά!!!