19.6.13

Κουτιά διακοσμημένα με χάντρες
Καλησπέρα! Καλησπέρα!
Χάθηκα πάλι. Δυστυχώς αυτή τη φορά η απουσία μου οφείλεται σε αρρώστια! Εεε!!! τόσες χαρές η μια πάνω στην άλλη δεν τις αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός.!! Τέλος πάντων αφού πέρασε το ξεχνάμε και προχωράμε μπροστά.


Αφού λοιπόν έφτιαξα ένα σωρό κεντητά βραχιολάκια  σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να φτιάξω και πρωτότυπα κουτιά για να τα βάζω μέσα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω κουτιά από χάντρες. Με τις χάντρες αυτές έχω κάνει πολύφωτο δες εδώ και εδώ, στόλισα τον πολυέλαιο δες εδώ, έφτιαξα ένα μεγάλο κάδρο δες εδώ καιρός ήταν να φτιάξω και κουτάκια.....


Έφτιαξα πρώτα τα κουτιά από χαρτόνι και μετά σιγά σιγά τα έντυσα με χάντρες. Τελειώνοντας έντυσα από μέσα το καπάκι με στρας για να δώσω μια τελευταία χαρούμενη πινελιά.


Είναι μια πρωτότυπη ιδέα για να παρουσιάσουμε όμορφα ένα δώρο μια και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο. Εκτός από το ότι το ίδιο το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φυλάξουμε μέσα διάφορα αντικείμενα. Επίσης αν είναι κάπως μεγάλο μπορούμε να το χωρίσουμε και να το κάνουμε αποθηκευτικό χώρο. Στις επόμενες αναρτήσεις θα κάνω και άλλα κουτιά που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις. Ως τότε να είστε όλοι καλά!!