31.3.15

Μια λαμπάδα ξεχωριστή!!!!Ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Πότε ήταν που στόλιζα το χριστουγεννιάτικο δέντρο πότε ήρθε το Πάσχα; Άρχισαν κιόλας οι ετοιμασίες. Το στόλισμα του σπιτιού, τα αυγά, το γεύμα της Ανάστασης, το Πασχαλιάτικο γεύμα και όλα αυτά που κάνουμε για να γίνει το Πάσχα μια μέρα ξεχωριστή.


Για τα αυγά αποφάσισα πως θα τα κάνω όπως και το στόλισμα του σπιτιού. Φέτος όμως νιώθω μια ξεχωριστή χαρά γιατί βρήκα και μια ωραία και πρωτότυπη λαμπάδα για την Ανάσταση!! Για δείτε και πέστε μου δεν είναι πολύ όμορφη και λαχταριστή!!! Μια λαμπάδα donuts!!! Τέλεια, τέλεια!! Έχω ενθουσιαστεί!!
Στο ίδιο μαγαζί έχει και διάφορες άλλες λαμπάδες, όπως λαμπάδα πίτσα, λαμπάδα σουβλάκι, λαμπάδα πίτα γύρο,... Επίσης για τους φανατικούς του καφέ λαμπάδα φραπέ, λαμπάδα cappuccino freddo...και για να μην τα πολυλογώ μπείτε στο www.e-dot.gr/Gadgets/prototypes-lampades για να βρείτε την λαμπάδα της αρεσκείας σας και αν θέλετε να την παραγγείλετε. Φέτος λοιπόν, έχω έναν παραπάνω λόγο για να έρθει το Πάσχα. Δύο βδομάδες μας έμειναν!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου