3.10.15

Χαρούμενοι σελιδοδείκτες!!!


Καλημέρα, καλημέρα!! 
Σάββατο σήμερα και όπως κάθε μέρα τάισα και έπαιξα με τα ζωάκια μου. Έριξα μια ματιά στα λουλούδια μου μήπως χρειάζονται κάτι και ένιωσα την ηρεμία που σου προσφέρει η φύση άσχετα αν ζεις στο κέντρο της πόλης. Βέβαια αν είσαι στην εξοχή είναι ακόμα καλύτερα, αλλά μπορείς να φτιάξεις τον χώρο σου έτσι ώστε να είσαι καλά παντού. Είναι θέμα εσωτερικής ηρεμίας νομίζω.....Μετά από το αλάτι και το πιπέρι που έγιναν ροκάδες (δες στη προηγούμενη ανάρτηση) σήμερα έχω κάτι καπάκια μπύρας που τελικά έγιναν σελιδοδείκτες!!
Αυτά τα καπάκια της μπύρας με παίδεψαν. Δεν ήξερα τι να τα κάνω. Τα έκανα λουλουδάκια αλλά μου φάνηκαν πολύ σοβαρά για το στυλ μου. Έτσι έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει και έφτιαξα λουλουδάκια μεν αλλά με προσωπικότητα!!! Να δείτε και μόνοι σας.Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Καπάκια μπύρας, χαρτί χρωματιστό, κόλλα, καλαμάκια για σουβλάκια, καθαριστικά πίπας, φαντασία και πολύ πολύ υπομονή. Όμως το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.
Σε τι μπορεί να μας χρησιμεύσουν οι κύριοι και οι κυρίες; Εκτός από διακοσμητικό μπορούμε να τα κάνουμε σελιδοδείκτες!!

 Ή μπορούμε αντί για καλαμάκι για σουβλάκι να χρησιμοποιήσουμε ένα μολύβι και να έχουμε ένα πολύ όμορφο μολύβι με διακοσμητικό κεφάλι από αυτά που στο σχολείο ο καθηγητής των μαθηματικών έλεγε. "Αθηνά παιδί μου, αυτά τα μολύβια σε απασχολούν και δεν σε αφήνουν να παρακολουθήσεις το μάθημα....." Χαχαχα αλήθεια ήταν, και δεν είχαν τίποτα σπουδαίο, πότε κάτι κουδουνάκια, πότε κάτι φτερά που κουνιόντουσαν πέρα δώθε, αλλά είχα καλό βαθμό και έτσι δεν μου το έπαιρνε..... Ωραία χρόνια...!!!!!


Σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και να είστε όλοι καλά!!!!

2 σχόλια:

 1. Αθηνά, παιδί μου (!), όπου και να έβλεπα τους σελιδοδείκτες σου, θα ήξερα πως είναι δικοί σου!
  Χάρμα!!!!!!
  Χαρούμενο Σ/Κ και φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραία χρόνια Νανά μου τα μαθητικα,αλλά και τωρα καλά είμαστε και μπορούμε να παιζουμε με τους υπεροχους σελιδοδεικτες.
  Τιποτε δεν παει χαμένο τελικά.
  Φιλακια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή