3.5.15

Τι θα κάνουμε το καπάκι;Καλημέρα! Καλημέρα!!
Πραγματικά ωραία μέρα!! Από εδώ και στο εξής μόνο ωραίες μέρες θα έχουμε!! Οι ωραίες μέρες μας γεμίζουν με όρεξη για καινούργιες δημιουργίες!! Έτσι και εγώ κατεβάζω ιδέες...
Την μπύρα την ήπιαμε στην υγεία μας!! Το μπουκάλι το ντύσαμε με χαρτί και το κάναμε ανθρωπάκι για το Πάσχα.δες εδώ Το καπάκι; Τι θα κάνουμε το καπάκι; Να το πετάξουμε; Είπε κανείς να το πετάξουμε; Όχι, όχι!! Αρχή μας είναι ότι δεν πετάμε τίποτα. Σκέφτηκα πολλές λύσεις, όπως καρφίτσα, κονκάρδα αλλά κατέληξα να το κάνω το εσωτερικό ενός λουλουδιού.

Τι έχουμε; Πολλά και πολύχρωμα χαρτιά και χαρτόνια διαφόρων ειδών. Κόλλα, ψαλίδι, νεροχρώματα, και ένα καπάκι από μπύρα.
Κόβουμε, κολλάμε, ντύνουμε το καπάκι με χρώματα και του κολλάμε από την κάτω μεριά τους στήμονες του λουλουδιού. Φτιάχνουμε τα πέταλα, τα βάφουμε και τα περνάμε με βερνίκι να γυαλίσουν.


 Βάζουμε για κοτσάνι ένα ξυλάκι για σουβλάκι που το ντύνουμε με πράσινο γκοφρέ χαρτί. Τέλος τα φύλλα. Τα κόβουμε, τα διακοσμούμε και τα κολλάμε. Έτοιμο το λουλούδι!!!
Όμως πρέπει σε ότι κάνουμε να το προσέχουμε και από την πίσω μεριά. Πρέπει η πίσω μεριά να είναι εξίσου καλή με την καλή πλευρά. Την πίσω μεριά του λουλουδιού την διακοσμήσαμε, την ζωγραφίσαμε με ακουαρέλες. Τώρα τίποτε δεν πήγε χαμένο. Ούτε το μπουκάλι, ούτε το καπάκι. Μόνο που το λουλούδι μου είναι μοναχούλι του και στεναχωριέται γι αυτό θα πιώ και άλλες μπύρες για να του φτιάξω παρέα!! Στην υγειά σας λοιπόν!!! Να είστε όλοι καλά!!!