29.1.16

Πλεκτά χειμωνιάτικα αξεσουάρ


Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!!! Τέλειωσε πια ο Γενάρης!! Ο καιρός μπερδεύτηκε και πότε νομίζει πως είναι άνοιξη. Ξεκινά η μέρα και κάνει ζέστη, αλλά ξαφνικά αλλάζει τη διάθεσή του ο καιρός και κάνει κρύο... παγώνουμε... Εκεί που νομίζεις ότι ναι, μπήκε ο χειμώνας.... γυρίζει ο καιρός  
 και νάτη πάλι η ζέστη...  και τρελάθηκε ο καιρός και τρελαθήκαμε και εμείς και δεν ξέρουμε τι να βάλουμε... και κάπως έτσι κρυολογούμε.....  Κάπως έτσι κρυολόγησα και εγώ, πολύ άσχημα, με υψηλό πυρετό που δεν έλεγε να πέσει.... Ευτυχώς συνήλθα, όχι εντελώς, αλλά τουλάχιστον μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι, με έναν περίεργο βήχα που με πιάνει ξαφνικά και δεν λέει να περάσει.... Αλλά θα περάσει και αυτό, γιατί σαν την υγεία τίποτα δεν έχει αξία.Το περίεργο είναι ότι την θεωρούμε δεδομένη και καταλαβαίνουμε την διαφορά ακόμα και με ένα απλό κρυολόγημα. Υγεία λοιπόν για όλους πρώτα από όλα!!


Μιας και μιλήσαμε για χειμώνα, φέτος έπλεξα - και ακόμα πλέκω- ένα σωρό αξεσουάρ για το χειμώνα και κασκόλ και γάντια και γκέτες και τα χάρισα σε γνωστούς και φίλους. Έτσι έκανα πολλούς φίλους μου ευτυχισμένους, -έτσι θέλω να πιστεύω- και βρήκα και πολλούς καινούργιους φίλους, που ήθελαν και εκείνοι κάποιο χειροποίητο αξεσουάρ για τα κρύα του χειμώνα. Έτσι πλέκω συνέχεια και μου αρέσει, γιατί πριν από όλα το να κάνεις ανθρώπους ευτυχισμένους ανεβάζει και την καλή μας διάθεση!! Μπορεί βέβαια το χειροποίητο να μην αναγνωρίζεται σαν ανεκτίμητη αξία, στον βιομηχανοποιημένο κόσμο που ζούμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως περνά απαρατήρητο. Έχει την δική του προσωπικότητα, μπορείς να το κάνεις όπως θες, στα μέτρα σου και σύμφωνα πάντα με τα γούστα σου και τις απαιτήσεις που έχεις.  Βάζοντας λοιπόν το προσωπικό γούστο, την αγάπη μου στα χρώματα και την διάθεση μου να δημιουργήσω σας παρουσιάζω μερικές από τις δημιουργίες μου παλιές και καινούργιες.....Μέχρι να τελειώσω το επόμενο πλεκτό σας εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!