24.3.16

Η άνοιξη στο μπαλκόνι μου!!Μερικές φορές σκέφτομαι πως το blog μου είναι ένα μικρό ημερολόγιο των διαφόρων πραγμάτων με τα οποία ασχολήθηκα κατά καιρούς, γιατί την αμαρτία μου θα την πω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι πάντα με το ίδιο αντικείμενο. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που με ενδιαφέρουν που θα μου ήταν αδύνατο να ασχοληθώ μόνο με ένα από αυτά. Έτσι τώρα που πέρασε ο χειμώνας και τελείωσα με το πλέξιμο, άρχισα να ασχολούμαι με τον κήπο μου.


Τα λουλούδια μετά από τα ζωάκια μου είναι η μεγάλη μου αγάπη, βέβαια αυτά τον χειμώνα κοιμούνται, δεν χρειάζονται πολύ πότισμα, σχεδόν καθόλου θα μπορούσα να πω, ειδικά αυτά που είναι στην ταράτσα. Τώρα όμως που άρχισαν να πετούν φύλλα και να βγάζουν λουλούδια, θέλουν περιποίηση. Πρέπει να βγάλω να αγριόχορτα, να τους προσθέσω χώμα και γενικά να τα φροντίσω. Αυτός είναι ένας λόγος που άργησα να αναρτήσω κάτι. Σήμερα θα σας βάλω κάτι όμορφο!! Τα λουλούδια που φύτεψα την περασμένη εβδομάδα για να ομορφήνω το μπαλκόνι μου!! 
 Μία πετούνια σε χρώμα μοβ,
 πανσέδες μίνι, που όταν τους κοιτάς νομίζεις ότι σου χαμογελούν,

 
και έναν κατηφέ με όλα αυτά τα χρώματα!!


Πραγματικά γέμισε ο κόσμος χρώματα!! 

Εκτός από τον κήπο μου όμως ασχολήθηκα και με το internet. Ψάχνω να βρω χρώματα για να βάψω τα αυγά του Πάσχα! Εννοώ φυσικά χρώματα όχι χημικά. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Ψάχνοντας βρήκα και αρκετές καινούργιες ιδέες για κατασκευές. Θα δούμε πόσο εφαρμόσιμες είναι. Και μια που πια μπήκαμε στην άνοιξη είπα να κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι μου. Να το αδειάσω λίγο για να το κάνω πιο φιλικό στα ζωάκια μου και πιο λειτουργικό για μας. Γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές. 
Στο ενδιάμεσο βρήκα λίγο χρόνο για ένα διάλειμμα και μια ανάρτηση, να σας πω ότι δεν σας ξεχνώ. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση να είστε όλοι καλά!!!