14.9.17

Σπιτάκια με σταυροβελονιά


Αυτή τη φορά ξεκίνησα ανάποδα. Πρώτα βρήκα τις κλωστές στο μεγάλο γνωστό πολυκατάστημα. Οκτώ ματσάκια μουλινέ στην τιμή του ενός!! Βέβαια δεν έχει ποικιλία χρωμάτων, αλλά εμένα μια χαρά με βόλεψαν. Είχα σκοπό να φτιάξω τα ανθρωπάκια από tonotil. Θα τα βρεις εδώ. Αφού φθινοπώριασε - λέμε τώρα - είπα να ετοιμάσω τα στολίδια μου σιγά σιγά. 'Ομως είδα τα σπιτάκια στο internet και ξετρελάθηκα!!!  Είπα και εγώ να φτιάξω αλλά με δικά μου χρώματα και σχέδια. Μόνο την ιδέα έκλεψα. Έτσι ξεκίνησα..
Σκέφθηκα να κάνω μια μικρή πόλη. Με σπιτάκια που έχουν λουλουδιασμένους κήπους, με αγρούς και χωράφια..... Σαν ένα μικρό όνειρο. Να τα βλέπω κάθε μέρα και να ανοίγει η καρδιά μου.Η αλήθεια είναι ότι έχουν πολύ δουλειά.
Να τα σχεδιάσεις. Κάθε σπίτι διαφορετικό σχέδιο. Να τα μετρήσεις να ταιριάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους. Η στέγη με τους τοίχους. Το κάτω μέρος. Το μπρος και το πίσω είναι τα πιο δύσκολα. Να φτιάξεις από μέσα το χαρτόνι. Να ταιριάζει το χαρτόνι με τον καμβά....


 Όμως η αρχή έγινε και το δεύτερο σπιτάκι έγινε πιο καλό από το πρώτο


 και το τρίτο θα γίνει ακόμα καλύτερο, και έτσι σκέφθηκα να το μοιραστώ μαζί σας.
Μέχρι το κάτω μέρος του σπιτιού κέντησα. Να είναι τέλειο....


Κάθε ένα που θα τελειώνει θα το μοιραζόμαστε.

Στην προηγούμενη ανάρτηση σας μίλησα για την γυάλινη πόρτα που αποφάσισα μια μέρα να την ζωγραφίσω. Εδώ σας έχω ένα μικρό δείγμα.


 Μπήκαν και τα χρώματα και ζωντάνεψε. Έχω και άλλες ιδέες στο μυαλό μου!!! Οι καλοκαιρινές διακοπές με γέμισαν ιδέες!!

Για περισσότερα νέα στην επόμενη ανάρτηση. Ως τότε να είστε όλες καλά!!