22.6.18

Ένας όμορφος κήπος!!


Κουράστηκαν οι κηπουροί, μα έκαναν καλή δουλειά! Φύτεψαν όλο τον κήπο με λουλούδια! Γέμισε ο κόσμος χρώματα και αρώματα!! Τα δεντράκια που φύτεψαν είναι ακόμα μικρά και δεν φαίνονται. (Ίσως στη επόμενη ανάρτηση να φαίνονται καλύτερα). Μόνο το έλατο στο βάθος φαίνεται μα αυτό δεν είναι δουλειά των κηπουρών. Η νεραϊδούλα και το ραβδάκι της το δημιούργησαν, τότε που το ραβδάκι αρρώστησε και έφτιαχνε ότι να ΄ναι. Αλήθεια, το θυμάστε?? Τι αγωνία και αυτή....


Είναι πολύ εργατικά παιδιά αυτοί οι κηπουροί. Έστρωσαν όλο τον κήπο με πλακάκια για να μπορούν όλοι να δουν και να θαυμάσουν τα όμορφα λουλούδια από κοντά. Έφτιαξαν και έναν ωραίο φράχτη για να προστατεύσουν όλη αυτή την ομορφιά από το κακό μάτι του κόσμου. Μπροστά έβαλαν μια ωραία πόρτα ζωγραφισμένη σαν κέντημα!! Όποιος περνά από εδώ κάθεται και χαζεύει την πόρτα!!

Ότι πιο ωραίο έχει αυτός ο κήπος είναι οι δύο φίλοι, ένας σκύλος και ένα γουρουνάκι. Μεγάλωσαν μαζί και είναι οι καλύτεροι φίλοι!! Ας μην ξεχάσουμε τον μάγειρα. Ένας νάνος - μάγειρας φτιάχνει με τη βοήθεια της φίλης του της κουτάλας, μεζέδες, γλυκά και νοστιμιές για όλους!! Όλη την ώρα τον ακούω που φωνάζει "έτοιμο το φαΐ, ελάτε να φάτε!!!"


Όλοι ευτυχισμένοι είναι σε αυτό το σπίτι!! και γιατί να μην είναι? Δεν χρειάζονται και πολλά
πράγματα για να είναι κανείς ευτυχισμένος!
Υγεία, αγάπη, καλοί φίλοι, καλό φαί και ένας
πανέμορφος κήπος!!Και εσείς καλοί μου φίλοι, φτιάξτε τον κήπο σας, ή το μπαλκόνι σας, -όσοι ζείτε σε μεγάλες πόλεις και δεν έχετε κήπο- ποτίστε τα λουλούδια σας και καθίστε να τα απολαύσετε με μια καλή παρέα. Όχι πολλά άτομα, λίγα και καλά!! Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!