7.8.18

Τα λουλούδια των κηπουρών


Καθώς κυλά ο Αύγουστος απολαμβάνω τις διακοπές μου σε μια άδεια Αθήνα παρέα με το ελαφρύ βοριαδάκι και ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Τέλεια!!! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο!!! (Το καλοκαίρι μου αρέσουν πολύ τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως κάποιος ειδικός θα μπορούσε να το αναλύσει 😊😊😊).


Οι κηπουροί μου ντύνονται σιγά σιγά. Ήδη έχουν φορέσει τα πολύχρωμα παντελόνια τους και τα παπούτσια τους και περιμένουν τα λουλουδένια πουκάμισα. Δεν δείχνω τίποτα. Μόλις τελειώσουν θα τους δείτε ολόκληρους.


Όμως τι κηπουροί θα ήταν αν δεν είχαν γλάστρες με λουλούδια να σας δείξουν.
Και να η δουλειά των κηπουρών μου. Πάλι με την μέθοδο quilling


Χρωματιστές γλάστρες γεμάτες πανέμορφα λουλούδια!!!
Τις βρήκα στο YouTube και αφού πρόσθεσα και τη δική μου προσωπική νότα σας τις παρουσιάζω.
Η αλήθεια είναι ότι αν ψάξεις βρίσκεις πάρα πολλά τέτοια βιντεάκια πολύ κατατοπιστικά και αν έχεις όρεξη προχωράς στις προσωπικές σου δημιουργίες....

Κάπου εδώ θα σας αφήσω. Πάω να κάτσω στο μπαλκόνι μου. Θεέ μου έχει τόση ησυχία που ακούω τον θόρυβο που κάνουν τα περιστέρια καθώς τρώνε το φαϊ που έχω βάλει για τις γάτες!!! Μην ξεχνάτε να βάζετε λίγο φαγάκι και λίγο νεράκι για τα καϋμένα τα αδεσποτάκια. Τώρα που έφυγαν όλοι έχουν ακόμα πιο πολύ την ανάγκη μας. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση να περνάτε καλά!!