11.11.18

Ζωγραφική σε πλακάκι (τελευταίο)

Επιτέλους τελείωσε το πλακάκι μου!!! Όταν τελειώνω κάποιο έργο αισθάνομαι μια μικρή ανακούφιση, χαρά και φυσικά ικανοποίηση εφόσον το έργο μου είναι καλό. Κάπως έτσι αισθάνομαι και τώρα επειδή μετά από ένα μήνα που πειραματίζομαι νομίζω πως κατάφερα να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα. Οι γραμμές έγιναν ανάγλυφες χάρη στην atlakol που έβαλα μέσα στις νερομπογιές. Να σχολιάσω εδώ ότι η atlakol όταν στεγνώσει γίνεται διαφανής άρα δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι είναι προτιμότερο να χρωματίζουμε πρώτα το εσωτερικό των τετραγώνων και μετά στο τέλος να κάνουμε τις γραμμές. Αυτό γιατί αν κάπου μας έχει ξεφύγει λίγο το χρώμα στα τετράγωνα το μπουκαλάκι ροής θα σκεπάσει τις ατέλειες και θα κάνει τέλειο το σχέδιό μας. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δουν τις δύο προηγούμενες αναρτήσεις με τους τίτλους Ζωγραφίζουμε τα πλακάκια (συνέχεια) και Ζωγραφική σε πλακάκι (2η συνέχεια)


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάτι σχετικό. Ως την επόμενη ανάρτηση να είστε όλοι καλά!!!