4.12.18

Χαρτί περιτυλίγματος χειροποίητο!!

Χαρτί πολύχρωμο από κορδέλες περιτυλίγματος!! Ναι, ναι καλά το διαβάσατε χαρτί από κορδέλες. Να σαν κι αυτό:ή και αυτό:Ίσως τώρα αναρωτηθείτε πως το έκανα. Μπήκα μια μέρα στο μαγικό δωμάτιο όπου έχω αποθηκευμένα χιλιάδες πράγματα, με σκοπό να βρω κάτι να φτιάξω, για να στολίσω την βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Βρήκα λοιπόν ένα πακέτο με κορδέλες περιτυλίγματος,

Μία βελόνα που την έχω από τα παιδικά μου χρόνια και είναι πολύ χρήσιμη γιατί στο πίσω μέρος της είναι έτσι φτιαγμένη που πιάνεις κορδέλες,

και έναν κοριτσίστικο παιδικό αργαλειό.

Ξεκίνησα λοιπόν να περνώ τις κορδέλες στον αργαλειό. Μια πάνω, μια κάτω....


Όταν τελείωσα το πέρασα με atlakol. Έτσι κόλλησαν οι κλωστές του στημονιού με το υφάδι δηλαδή τις κορδέλες. Όταν στέγνωσε το έκοψα. Το τι θα κάνετε αυτό το χαρτί από κορδέλες μπορείτε να σκεφθείτε μόνοι σας. Εγώ τύλιξα δώρα που τα έβαλα κάτω από το δέντρο ως διακοσμητικά.


Πριν από όλα με την βοήθεια από τα μπουκαλάκια ροής, έκανα μια μικρή διακόσμηση στα χαρτιά. Μικρές κουκίδες. Μετά χρειάστηκα ένα ρολό κουζίνας τελειωμένο - δηλαδή το χαρτόνι που είναι μέσα - το τύλιξα με το χαρτί και το κόλλησα με σελοτεϊπ. Πάνω και κάτω έβαλα ένα συρραπτικό και έτοιμο!!! Δεν θα το πάρει κανένας. Είναι απλά διακοσμητικό.
Έχω κι άλλα να σας πω για την κατασκευή αυτή αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Σε λίγες μέρες στην επόμενη ανάρτηση θα σας πω κι άλλα μυστικά. Ως τότε να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε με τα απλά γιατί αυτά έχουν αξία.....