28.12.18

Ανασκόπηση στο 2018

Μια επιστροφή πίσω στον χρόνο που φεύγει!!

Τρεις μέρες έμειναν μέχρι να τελειώσει το 2018. Σε λίγο ο καινούργιος χρόνος θα βάλει το κεφαλάκι του από την πόρτα, θα μας χαμογελάσει γλυκά, γεμάτος αισιοδοξία και θα μας φέρει πολλές νέες ιδέες για καινούργιες δημιουργίες. Πριν τον καλωσορίσουμε όμως ας δούμε τι μας αφήνει ο χρόνος που φεύγει.

 Πρώτα πρώτα τα ανθρωπάκια ντυμένα με τα χειμωνιάτικά τους παρέα με τα δώρα που τους περίμεναν την Πρωτοχρονιά κάτω από το δέντρο.


Τα σπίτια με τον μεγάλο κήπο γεμάτο λουλούδια από την μαγική νεραϊδοπολιτεία.

Ένα ζεστό κασκόλ φτιαγμένο με έναν περίεργο και πρωτότυπο τρόπο. Ένα μηχάνημα που πλέκει κορδόνια με έναν πολύ εύκολο τρόπο.

Μια μέθοδο να χρησιμοποιούμε γκοφρέ χαρτί στρίβοντάς το. Το συγκεκριμένο στριφτό χαρτί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλές δημιουργίες. Ακόμα να το υφάνουμε σε έναν αυτοσχέδιο αργαλειό.

Έναν εύκολο τρόπο να κάνουμε μια αυγοθήκη από χαρτί με την μέθοδο quilling...


....και έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε κουτάκια τα οποία μπορούν να μας χρησιμεύσουν για να αποθηκεύσουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα.Σχέδια και οδηγίες για ένα πολύχρωμο δέντρο με σταυροβελονιά και τις οδηγίες για την κατασκευή του.

Οι δύο από τους τρεις κηπουρούς μας με το χαρακτηριστικό όνομα  αδελφοί Αμοξιλάκη 😁😁 από μπουκάλια γνωστού αντιβιοτικού!!

και τα λουλούδια τους με την μέθοδο Quilling.
Στολίδια από χαρτί για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

...και ένας κήπος γεμάτος σταυροβελονιές.


Ένα πλακάκι ζωγραφισμένο με μπουκαλάκια συνεχούς ροής με όλες τις οδηγίες.Ένα χαρτί περιτυλίγματος χειροποίητο, φτιαγμένο από κορδέλες.


Σχέδια και οδηγίες για χειροποίητα κουτιά για τα δώρα σας


και τέλος όμορφα γλυκά σαν αληθινά, για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας, από... γύψοΣας κούρασα λίγο αλλά ο χρόνος που φεύγει ήταν πολύ δημιουργικός και αγαπούσε πολύ τις χειροτεχνίες!!
Εύχομαι σε όλους όσους ήσασταν μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι στον κόσμο της δημιουργίας για μια ολόκληρη χρονιά να είστε όλοι καλά!!

  Καλή Χρονιά
 με υγεία, χαρά, ευτυχία και πολλές πολλές δημιουργικές ιδέες!!!